Fanclub The Moonlights Organiseert de eerste fanavond van 2024

12-04-2024 22:45

Op Zaterdag 13 April 2024 zal de éérste Fanavond van The Moonlights gehouden worden door Fanclub The Moonlights in,

Zaal De Comm - Pompweg 2b.  in Groesbeek.  De muzikale klanken zullen in handen zijn van The Moonlights en er zal een Gastoptreden zijn van niemand minder dan 'Tineke Willems' , Tineke Willems een zangeres uit het mooie Overijssel met een eigen stemgeluid , Zij is al jaren geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. Waarin zij met Harten10 al vele hits heeft mogen scoren maar treed ook op als solo zangeres Waarin de Piratenmuziek zeker niet ontbreekt.  Tineke zingt ook Engelstalige Songs en Duitse Hits, een zangeres met een eigen stemgeluid die net zo geniet van haar publiek als men geniet van haar muziek.

De Presentatie deze avond zal in handen zijn van 'Theo van Blitz!' en ook hij zal zijn liedjes ten gehoren gaan brengen, Nogmaals wensen wij ons bestuurslid en vaste presentator van onze fanclub 'DJ Hen'  heel veel Beterschap toe met zijn herstel en hopen dat hij er de volgende keer er weer bij kan zijn.

iedereen is hier weer van Harte Welkom!  Leden hebben uiteraard gratis entree.  (U kunt nog steeds Lid worden van onze Fanclub, de kosten zijn hiervoor, €. 15,00 per jaar  inclusief, een Fanpas, Gratis entree voor 2 Fanavonden per jaar samen met The Moonlights met Gastoptreden(s) + informatie Flyers en een Leuke Folder en/of fanblad per jaar met alle informatie rond om The Moonlights ! en natuurlijk de Fanclub ) etc.

Let wel op voor diegene die geen Lid zijn van de fanclub en hier naar toe willen, U hebt kaartjes nodig maar vol is vol !

Wilt U meer informatie kunt u altijd bellen met onze fanclub op telefoonnummer:  024 848 36 31  of mail naar, fanclubthemoonlights@hotmail.com

Zaterdag 13 april - Organiseert Fanclub The Moonlights de eerste fanavond van 2024.

 

LET OP, ZATERDAG 13 APRIL 2024 (FANAVOND THE MOONLIGHTS)  IS VOL.... (uitverkocht) !!!!