FAQ

FAQ - (De veel gestelde vragen)

FAQ  -  (De veel gestelde vragen)

 

 Een optie zetten voor The Moonlights hoe werkt dit?

The Moonlights geven u de mogelijkheid een gewenste datum voor max. 2 weken, zonder verplichtingen te reserveren. Als deze datum niet omgezet wordt in een definitieve boeking vervalt de optie.

 

Treden The Moonlights overal op?

In principe treden The Moonlights overal op, van zaal tot café en van feesttent tot bij u thuis! Als u een optreden wilt vastzetten op locaties waar trappen aanwezig zijn, zult u dit moeten vermelden bij ons vanwege het gewicht van de instrumenten dit wel in overleg !  Het laden en lossen moet onder normale omstandigheden kunnen worden uitgevoerd. Dat er op de locatie van het optreden een goede stroomvoorziening aanwezig is spreekt natuurlijk voor zich.

 

Kunnen wij The Moonlights overal beluisteren?

Na goed overleg met onze opdrachtgevers en de desbetreffende zaal-eigenaar is het mogelijk om tijdens een besloten feest te komen luisteren. Let er wel op dat u aanwezig bent op een feest van mensen die u niet kent. Houdt uw bezoek daarom kort. Ieder feest is weer anders en smaken verschillen, misschien spelen wij op het moment dat u er bent, juist net de nummers die u niet leuk vindt. The Moonlights passen zich aan, aan de wensen van de opdrachtgever en de gasten en sfeer van dat moment. Dit geldt natuurlijk ook voor de open avonden en matinee.  Bij openbare gelegenheden bent u altijd welkom.

 

Kan ik voor een voordrachtje gebruik maken van The Moonlights hun apparatuur?

Ja voor voordrachtjes beschikken wij over een cd-speler, een mini-discspeler en een microfoon.   In overleg is het mogelijk! een artiest gebruik te laten maken van onze geluidsinstallatie voor zover dit mogelijk is. ( Over dit laatste staat ook vermeld in de evt. overeenkomst ! )

 

Kan ik een repertoire lijst inzien van The Moonlights?

Nee dit is in principe niet mogelijk! The Moonlights hebben een ruim repertoire voor jong en oud. ( Dus niet alleen het repertoire van de Cd’s die u van hun gewend bent!) Maandelijks komen er nieuwe nummers bij en daarom is het niet mogelijk u een repertoire lijst te laten inzien, Maar vraag het ons en wie weet kunnen wij op u verzoek ingaan.

 

Krijg ik een contract als ik The Moonlights geboekt hebt?

U ontvangt meestal 2 á 3 weken na het bevestigen van uw boeking een Contract /overéénkomst.   Hierop staat duidelijk vermeld wat er tussen u, als opdrachtgever en The Moonlights is afgesproken.

 

Kan ik The Moonlights alleen Avondvullend boeken?

Nee The Moonlights zijn niet alleen avondvullend te boeken, u kunt zowel avondvullend als een Band-Optreden boeken.

Als u The Moonlights avondvullend boekt zullen zij met hun instrumenten ,muziek installatie en licht apparatuur hun muziek verzorgen op de uren die afgesproken zijn.

Als The Moonlights een Band-Optreden verzorgen, treden zij meestal een half uur op met orkestband zoals vele artiesten dit doen. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor en meerdere optie’s.

 

Kan ik een artiest laten optreden over de Geluidsinstallatie van The Moonlights?

Ja dit is mogelijk! In overleg,  U kunt hiervoor contact met ons opnemen omdat wij dit liever van te voren weten, zodat wij hiermee rekening kunnen houden en omdat hiervoor verschillende mogelijkheden zijn. Zo zijn er ook mogelijkheden voor inprik voor geluid van artiesten.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via,

Telefoonnummer:  06 155 532 86   of  024-8483631

Of via de E-mail:   themoonlights@hotmail.nl