Fanclub   

 

In 1980 werd Fanclub The Moonlights opgericht en in een klein kroegje in Groesbeek werd met 125 leden de eerste fanavond gehouden. Nu jaren later en meerdere jubileums rijker is de Fanclub uitgegroeid tot een grote fanclub waarvan het ledenaantal nog jaarlijks stijgt!

Met een dagelijks bestuur waarin wij als Bestuursleden als een hecht team samenwerken om voor de fans twee maal per jaar een fanavond te organiseren met optredens van artiesten e.d . is er ook een team van Vrijwilligers actief wie het bestuur ondersteunen deze vrijwilligers zijn wij zeer dankbaar.

samen met hun inzet vormt het bestuur van Fanclub The Moonlights een team wat klaarstaat voor

The Moonlights en natuurlijk voor de Fans!

U bent al lid van de fanclub voor 12,95 euro per jaar daarmee heeft u toegang tot beide fanavonden met meestal een of meerdere gastoptredens van een bekende artiest! en word u op de hoogte gehouden door een fanboekje/nieuwskrant en nieuwsbrieven met daarin alle nieuwtjes en informatie rondom The Moonlights en de Fanclub.

Voor direct contact met de Fanclub kunt U altijd bellen met telefoonnummer 024 8483631 deze zijn te bereiken op werkdagen van 14.00 tot 22.00  uur !    Voor verdere informatie over The Moonlights & Fanclub kunt U ook Contact opnemen met Telefoonnummer : 0615553286 of

Telefoonnummer Fanclub is  024 848 36 31  ook via de mail zijn wij te bereiken voor vragen of aanmelden als lid op    fanclubthemoonlights@hotmail.com

Wij staan zoveel mogelijk voor uw klaar tijdens de fanavonden dus kom gerust naar ons toe met ideeen of vragen !  Ook kunt U ons altijd bereiken op bovenstaande nummer of via e mail.

 

Onze Fanavonden worden twee keer per jaar gehouden en deze vinden plaats in Zaal De Comm - Pompweg 2 b.  6562  te Groesbeek. Voorheen was dit in Zaal Dancing De Hoeve te Groesbeek Maar vanaf November 2023 hebben wij een Nieuwe Locatie voor onze Fanavonden - 

(Locatie van de Nieuwe Locatie Vanaf November 2023 is ZAAL DE COMM was voorheen Zaal Wilhelmina / Verhoeven)

Wij als bestuur hopen U eens te mogen verwelkomen op deze avonden en samen met U als Fan en ons bestuur en vrijwilligers laten wij weten dat wij achter The Moonlights staan en er alles aan doen om de fanavonden te laten slagen in gezelligheid en samenzijn!

                                                                                                  Groetjes

Bestuur Fanclub The Moonlights en Vrijwilligers.