Binnenkort bekend making van Fanavonden van 2024 enz..

10-12-2023 16:45

Binnenkort zal onze Fanclub de Fanavonden van 2024 bekend maken

Die weer gaan plaats vinden in 'Zaal De Comm'   - Pompweg 2b. - in Groesbeek. 

Hou dus onze Website in de gaten en Facebook en Instagram !

Ook kunt u weer Nieuw Lid worden van onze Fanclub, Zo bent u verzekerd van Gartis Entree en Info Thuis en natuurlijk het Nieuw Fanclub Blad/Folder/krant of Boekje met alles omtrent The Moonlights en Fanclub !

Ook zal er nog een artikel verschijnen over onze laatste druk bezochte Fanavond j.l. Zaterdag 25 November 2023.

Waar we Kees en Sonja (kees Plat Tribute The Cats)  als Gast artiest hadden wat een geweldig succes was 

Maar ook onze presentator die avond doordat onze vaste presentator van onze Fanclub Hen... (DJ Hen) door ziekte niet aanwezig kon zijn !

Die wij als Fanclub Bestuur en Vrijwilligers en natuurlijk als The Moonlights Heel veel Beterschap wensen en hopen dat hij er de volgende Fanavond weer bij kan zijn zoals vanouds..  Mede met het bekendmaken van onze datums Fanavonden 2024 zal onze Fanclub bestuur proberen de gastoptredens bekend te maken!

ook is er j.l nog een artikel verschenen in het Blad de 'Topic' van Remy van Bergen over The Moonlights en Fanclub wat we zeer zeker nog gaan publiceren...

En nartuurlijk het programma van de aankomende Karnaval van 2024 zullen wij bekend gaan maken...!!! met als klein voorproefje in onze agenda.

Hou verders onze Agenda in de gaten op onze Website en natuurlijk het verdere Nieuws wat er aan zit te komen !! ook op Facebook, Instagram..