Nieuwsbrief Fanclub The Moonlights Maart 2016.

13-03-2016 15:19

Lieve fans!

 

Na een geweldig jubileum weekend sturen wij jullie hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 ! Wij hebben er zin in en gaan er weer met volle moed tegenaan met onze Fanavonden die vanaf nu door zullen gaan bij De Hoeve In Groesbeek!

Onze Fanavonden zullen dit jaar plaatsvinden op Zaterdag 30 April 2016  vanaf 20.30 uur en wij zijn blij jullie te kunnen vertellen dat deze avond John West  o.a bekend van Voel je dan niet, Blijf bij mij,Jou Blik zal komen om deze eerste Fanavond compleet te maken. Op Zaterdag 5 november 2016 zal de tweede Fanavond zijn van dit jaar en daarover komt later meer nieuws , maar uiteraard houden wij jullie nauw op de hoogte hierover. Ook zouden wij het leuk vinden als iedereen indien dit mogelijk is zijn of haar e mail adres wil mailen naar fanclubthemoonlights@hotmail.com zodat we ook met deze tijd van digitaal werken vaker nieuwtjes rondom The Moonlights en de Fanclub kunnen verturen.Want zowel wij als The Moonlights zitten niet stil…..

Ook is er weer de mogelijkheid om lid te worden van de Fanclub en de kosten voor het lidmaatschap zijn 10 euro per jaar. Daarvoor krijgt U 2 fanavonden entree, nieuwsbrieven en  een nieuwskrant of fanboekje toegestuurd. Wij zullen vanaf dit jaar in een geheel nieuwe opzet gaan werken zodat het contact met onze fans nauw zal zijn. Op vertoon van uw lidmaatschapspasje wie wij opsturen na betaling van uw lidmaatschapsgeld heeft U toegang tot onze fanavonden U kunt tot 20 April uw lidmaatschap overmaken. Voor niet leden zal de entree in de voorverkoop 8,50  per kaartje zijn en 10 euro aan de deur per fanavond. Dus als U lid word bespaart U 10 euro per jaar waarbij U ook nog van alles op de hoogte word gehouden!

 

 

Mocht U ervoor kiezen om lid te worden kunt U uw lidmaatschap van 10 euro per persoon overmaken op Rekening nr NL44 RABO 0117443468  t.n.v Fanclub The Moonlights

Vergeet niet uw naam en adres en het aantal personen te vermelden bij betaling. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat U op tijd de Fanclubpas in uw bezit heeft en bent U gegarandeerd zeker van 2 keer toegang tot de Fanavonden. Wij hopen jullie uiteraard allemaal te mogen verwelkomen op de Eerste Fanavond van 2016 ! 30 April Bij de Hoeve aan de Herwendaalseweg 36 in Groesbeek aanvang 20.30 uur met een optreden van JOHN WEST!

 

Wij hopen tot dan!!

 

Groetjes Bestuur Fanclub The Moonlights

 

Voor meer informatie kunt U uiteraard altijd contact opnemen met de Fanclub via fanclubthemoonlights@hotmail.com of op telefoonnummer

0626477975 of 0615553286